OBVESTILO! Spoštovani, v društvu bolnikov po možganski kapi-GROM Murska Sobota, se vse bolj soočamo z težavo z imenom Logoped za starejše! V društvu GROM imamo kar nekaj članov, ki po možganski kapi imajo probleme z sporazumevanjem-govorom. Kot vemo v Pomurju primanjkuje logopedov, za starejše jih pa v Pomurju sploh ni. Zato prosimo a je kateri od vas logopedov, pa čeprav ste upokojeni, bi bili pripravljeni tem članom našega društva priskočiti na pomoč!?! Za pogovor je naš stik; drustvo.grom@gmail.com ali gsm; 041 395 776 g. Zdenko 19.5.2020 Člani društva GROM smo opravili prvo srečanje članov po razglasitvi epidemije coronavirus. Zadnje srečanje smo imeli 2.marca, ko smo tudi izpeljali letni občni zbor. Naslednje srečanje, bi naj bilo konec meseca junija(23,24,26,6.) ko je v načrtu spomladanski piknik za člane društva. 15.5.2020 POZDRAVLJENI! Spoštovani člani društva, po zadnjih informacijah lahko pričakujete naslednji teden vabilo na srečanje prvo po občnem zboru. Predvideno je, da bo pri našem članu na Petanjcih v gostilni Šantl. Nasvidenje!   Spoštovani!                                                                                                                            7.4.2020
Danes je dan zdravja,smo ranljiva skupina,ohranimo ZDRAVJA kolikor ga imamo in ga lahko ohranimo!
Obenem še obvestilo da se sejem MEDICAL  preloži in bo od 24.9. do 28.9.2020 skupaj z sejmom SOBRA.
OSTANITE ZDRAVI, OSTANI DOMA

16.3.2020     SPOROČILO! Do nadaljnjega so aktivnosti društva bolnikov po možganski kapi - GROM ustavljene! bodidoma                                                           Sporočilo

Društvo bolnikov po možganski kapi - GROM Murska Sobota je organiziralo terapije za svoje člane v zdravilišču Radenci. Terapije so v bazenu, kateri pa ne grejo v vodo imajo delovne terapije in vodno masažo pri določenih terapevtih. Terapije se odvijajo od 13.10. do 21.10.2016 in se jih udeležuje 29 članov.
Plačilo terapij je od donatorjev in z razpisov občin, katerim se od srca zahvaljujem


                                                                       OBVESTILO

Društvo bolnikov po možganski kapi-GROM Murska Sobota, vabi na 4.občni zbor, ki bo 25.02.2016 ob 15.uri v domu starejših v Rakičanu.
Dnevni red bo podan na občnem zboru!
Lepo vabljeni!

člani društva bolnikov po možganski kapi GROM M. SOBOTA, bodo sodelovali z stojnico na sejmu
nevladnih organizacij, ki bo 16.9. 2015 na trgu kulture v Murski Soboti z pričetkom ob 9;00h.
Lepo vabljeni!Sporočilo!
Društvo bolnikov po možganski kapi GROM Murska sobota bo že drugo leto sodelovalo na sejmu AGRA v Gornji Radgoni od 22.8 do 27.8.2015. Na stojnici bomo imeli brošure, knjige in vam bomo pripravljeni tudi prisluhniti in svetovati kako pomagati osebi v takih primerih.
Obiščite nas na stojnici sejma AGRA!

OBVESTILO!
V SOBOTO 09.05.2015 Društvo bolnikov po možganski kapi in klub bolnikov CVB M. Sobota organizirata
prireditev "gibanje po možganski kapi" ki se bo odvijala v soboškem parku z pričetkom ob 09. uri!
Vabljeni vsi, ki vas zanima kako lahko prizadeti po možganski kapi lepo okreva.
Gostja na prireditvi je g.primarij dr. Tatjana Erjavec, ki prihaja z URI SOČA Ljubljana.
Vabljeni!

ZAHVALA!
Zahvalo si zasluži zdravilišče Radenci in to veliko zahvalo!
Kot smo imeli dogovor z zdraviliščem Radenci, da opravimo terapije, ki bodo plačane z denarjem z raspisov občin je bilo storjeno. Razen popusta, ki smo ga dobili, se na presenečenje vseh, so se terapije nadaljevale še naprej in to na pobudo zdravilišča, brez doplačila še šest dni.
Zato se ISKRENO ZAHVALJUJEMO ZDRAVILIŠČU RADENCI IN VSEM TERAPEVTKAM ki so se res maksimalno potrudile, tako, da prihajajo pohvale od vsakega člana, ki se je udeležil rehabilitacije.
HVALA VSAKI TERAPEVTKI POSEBEJ!
Člani društva GROM
društvo bolnikov po možganski kapi
Murska Sobota

Sporočilo!
Ob svetovnem dnevu možganske kapi, organiziramo predstavitev naših članic, gospe Zite in Marjete, da povesta svoje doživljanje možganske kapi. Potem bo predavanje nevrologinje dr. Dominike Novak Pihler o obravnavi akutne možganske kapi in novosti v bolnišnici Murski Soboti.
Vse se bo odvijalo v večnamenski dvorani doma starejših v Rakičanu 29.10. 2014 ob 15. uri!!!

Obvestilo članom društva po MK!

V ponedeljek 08.12. 2014 se pričnejo terapije v zdravilišču Radenci, katere trajajo deset delovnih dni, z pričetkom ob 10 uri. Prosim člane kateri ste izbrani za terapije, da se terapij udeležit                   

Obvestilo!   
Člani društva GROM M. Sobota bomo sodelovali ob dnevu srca in ožilja v zdravilišču Radenci. V nedeljo 28. 09.2014 od9.- 13 ure z stojnico pred hotelom Radin(v slučaju dežja v hotelu)-V PONEDELJEK 29. 9. 2014, pa od 9.do 11.ure. Ob 11.uri je v hotelu predavanje prof.dr.dc.Mišo Šabović dr.med.spec.internist UKC Ljubljana, z naslovom "novosti v preprečevanju srčno žilne bolezni".
Vabljeni vsi člani društva GROM in kluba CVB M. Sobota!


Društvo bolnikov po možganski kapi skupaj z klubom CVB Murska Sobota ima v torek 13.5.2014, stojnico v trgovskem centru btc Murska Sobota. Na stojnici si boste lahko ogledali brošure na temo možganska kap in rehabilitacija, obenem vam bo medicinska sestra izmerila krvni tlak.
Lepo vabljeni

Srečanja bolnikov po možganski kapi je vsak prvi ponedeljek v mesecu, razen julija in avgusta v večnamenski dvorani doma starejših v Rakičanu


                                                               Občni zbor
                                                         društva po možganski
                                                                    kapi

Društvo bolnikov po možganski kapi Murska Sobota, je opravil drugi občni zbor. Udeležila se je več kot polovica članov društva.
Dnevni red;
1.Pozdravni nagovor predsednika
2.POROČILO VERIFIKACIJSKE KOMISIJE
3. POROČILO PREDSEDNIKA
4. POROČILO BLAGAJNIKA
5.Razprava po poročilih
6.Delo v letu 2013
7. Plan dela za leto 2014
8. Finančni plan
9.Razno

Poročilo predsednika je bilo izčrpno, glede tega , da društvo deluje le eno leto. Kajti , da javnost izve za obstoj takega društva treba obvestiti ljudi in se predstaviti.Predstavitev je dobra reklama, saj smo dobili v kratkem času pet novih članov, ki so zelo zadovoljni.

Blagajniško poročilo je bilo kratko. Rečeno je bilo koliko smo dobili finančnih sredstev od donatorjev in županov. Finančno poročilo smo poslali tudi na DURS.

V plan dela smo si zadali, da imamo čim več terapij, strokovnih predavanj, stojnic in pridobivanje novih članov, ter finančnih sredstev.

uo društva bolnikov po
možganski kapi
Murska Sobota


                                                         SPOROČILO

Vsak član društva, ki plača članarino(5euro letno) lahko z društveno izkaznico koristi terapijo(ob 8. ali 13. uri) plus kopanje(vse skupaj tri ure) ob plačilu 5euro, od ponedeljka do petka v Zdravilišču Radenci!
                                                                OBVESTILO
Denar z razpisov občin, bo porabjen za terapije v zdravilišču Radenci, v jesenskih mesecih.
Sporočam, da občine kjer smo se prijavili na razpis, so se pozitivno odzvale, tudi mestna občine Murska Sobota. Občini Puconci smo  izpolnjeno vlogo poslali in pričakujemo odgovor v naslednjih dneh. Med tem je tudi občina Puconci uslišala našo prošnjo
                                                

Bela predloga

Naslov 2: Povezava v naslovu

Naslov 3: Povezava v naslovu

Naslov 4: Povezava v naslovu

Naslov 5: Povezava v naslovu

Pellentesque Poudarjena beseda leo. Maecenas condimentum, eros Povezava sit amet sagittis molestie.
 
Obvestilo – spletni piškotki!
Na naši spletni strani, uporabljamo piškotke (angl.:cookies), ki so namenjeni / zagotavljajo, da naša stran deluje optimalno, omogočajo lažjo uporabo naše spletne strani in evidentiranje obiskovalcev. V kolikor boste kliknili »Strinjam se«, boste sprejeli / namestili vse piškotke.
Ne strinjam se